top of page

Welk plan past bij jou?

Logo MaakKwaliteitSimpel favicon 3000px.png

Om het makkelijk en simpel te houden hebben wij drie standaard plannen:

Efficiënt

We zullen altijd efficiënt werken, gezellige praatjes tussendoor (doen we graag), maar worden niet berekend. En als we echt veel meer tijd aan iets kwijt zijn en de opgedane kennis ook in de toekomst weer kunnen gebruiken, zullen wij dit zeker niet op de minuut af doorberekenen. Uiteraard gaat altijd alles vooraf en in overleg. Geen verrassingen achteraf.

Food safety.jpg

Proefaudit 

Certificeren is natuurlijk heel spannend en je wilt vooraf zeker weten dat je alle puntjes op de i hebt gezet. Wij kunnen vooraf een proefaudit uitvoeren, waarbij je een lijst met punten ontvangt die nog opgelost moeten worden. De proefaudit gebeurt altijd door een andere collega, wij gebruiken hiervoor een ander adviesbureau.

Product recall.jpg

Audit voor certificering

Als je wilt certificeren kunnen wij helpen bij alle voorbereidingen om te voldoen aan de norm waarvoor jij gekozen hebt. Tevens kunnen wij de gehele audit aanwezig zijn als je dit prettig vindt. Wij spreken hiervoor per audit vooraf een vast bedrag af. Kunnen wij tijdens de audit ook aan andere taken werken, bijvoorbeeld omdat de auditor ook moet lezen of ons even niet nodig heeft. Dan verrekenen wij dit met het afgesproken uurtarief.

ISO 22000.jpg

Trainingen

Het is belangrijk dat iedereen die met het kwaliteitssysteem werkt goed op de hoogte is van alle regels en vooral de risico’s voor de consument. Alleen met zijn allen kun je ervoor zorgen dat de kwaliteit van het eindproduct uitstekend is. Wij hebben een training opgesteld die wij geheel kunnen verzorgen, maar wederom als je kiest voor simpel krijg je gewoon een handige presentatie, een handleiding met achtergrondinformatie en een toets, zodat je deze training zelf kunt geven aan de medewerkers. En groot voordeel, daar leert iedereen weer van.

Training 2.jpg
bottom of page