Veilig voedsel - gezonde toekomst

In de lente en de zomer van 2022 zal, zowat in onze Almeerse achtertuin, 'Floriade' plaatsvinden. Eens in de tien jaar komen alle groene grootheden bijeen gedurende deze wereldtuinbouwtentoonstelling. Van over de hele wereld verzamelen zich experts die groene oplossingen presenteren die onze steden leuker, mooier en duurzamer maken. Floriade inspireert je om groener, maar ook gezonder te leven. Ook op het gebied van voedselproduktie zal er de nodige aandacht aan worden besteed.

Vooral in het al gerealiseerde 'Food Forum' kun je nieuwe en spannende voedselinnovaties uit Flevoland ontdekken. Bedrijven, studenten en kennisinstellingen werken hier voor en tijdens de Expo aan innovaties voor het stedelijke voedselvraagstuk op het gebied van gezondheid, maar ook met betrekking tot kwalitatieve ontwikkelingen voor nu en in de toekomst.


Om alvast een voorproefje te nemen op de Floriade en om te vieren dat wij (Kirby en Jasper) op 11 februari precies een jaar samenwerken, gaan wij het podium op. Sinds 4 januari telt Floriade in de binnenstad van Almere af tot de opening van de Expo op 14 april 2022. Wij verzetten die ochtend de aftelklok van 63 naar 62 dagen. Wil jij dit heugelijke feit met ons vieren? Dat kan op 11 februari om 10.00 uur op de Esplanade in Almere Stad. Zie we je daar?(Bron en foto: www.floriade.com )

#CountdownToFloriade #FloriadeExpo2022 #Almere #Floriade #GrowingGreenCities #kwaliteit #kwaliteitssysteem #hercertificering #ISO9001 #certificaat #voedselkwaliteit #voedselveiligheid #ISO9001 #ISO22000 #Quality #Qualitymanagement #Kwaliteit #Kwaliteitsmanagement #HACCP #HACCPtraining

48 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

We gaan los