Wie zijn wij?

Wij zijn ondernemers, met beide benen op de grond. We hebben veel praktische werkervaring. Wij weten dat op de werkvloer niet altijd alles volgens het boekje kan gaan en dat het soms nodig is om met creatieve oplossingen te komen. Kan het niet rechtsom, dan gaan we linksom of we springen er gewoon overheen. 

Door onze ervaring kunnen wij je goed helpen bij het opzetten van een simpel en vooral praktisch uitvoerbaar kwaliteitssysteem.

“Ik ben Kirby

en ik werk al 20 jaar in de levensmiddelensector, vanuit alle invalshoeken als medewerker, consultant en ondernemer. 

 

In het echte leven word ik gelukkig van mijn zoon, hond*, gezelligheid met familie en vrienden. Als er wind staat ga ik graag windsurfen. Bij weinig wind: lezen, varen, skaten en nog heel veel meer natuurlijk. Earth, wind and fire!

/// Kirby Bitter

kirby_vierkant_1200px.jpg
kirby_staand_1200px.jpg

* Pepper - Debiteurenbeheer

“Ik ben Jasper

en ik ben sinds 2009 zelfstandig ondernemer. Eerst als fotograaf, maar later ook als ontwerper, eventmanager en zelfs als DJ. 

Ik wordt heel blij van een dubbele espresso, biologisch eten en mijn 3 zoons. Voor Speciaal bier en Tony Chocolonely (donkere melk 42%) mag je mij altijd wakker maken. Voor alle muziek uit de jaren '80 trouwens ook.

 

/// Jasper van Es

jasper_staand_1200px.jpg
jasper_vierkant_400px.jpg

“Ik ben Mandy

Door mijn werkervaring als verkoopmedewerkster en leidinggevende in diverse winkels, heb ik een frisse kijk op de praktijk. Ik help klanten graag om simpel te voldoen aan wet- en regelgeving als backoffice medewerkster.

 

Ik ben de trotse moeder van een dochter en een zoon. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan hardlopen, denksport, bookfolding, koken, lekker eten en nog heel veel meer. 

mandy_staand_klein_1.jpg
mandy_panorama_klein_3.jpg

/// Mandy Bitter

Wat vinden klanten van ons?

Jo Kho-Laveen

"Zeer professioneel en er wordt

heel goed mee gedacht in het

gehele proces. Goede en snelle

communicatie, denken

commercieel en ze hebben ons

enorm geholpen met ons

kwaliteitssysteem."

Jo Kho - Laveen
8 maart 2021
logo_laveen_plat_witkopie.jpg
Jo Kho-Laveen

"Het is ontzettend fijn werken met Kirby en Jasper. Naast de snelle service is de communicatie erg prettig en duidelijk. Ons nieuwe kwaliteitssysteem zorgt er voor dat wij altijd de juiste informatie bij de hand hebben en up to date zijn met alle regelgeving. Al met al zijn wij zeer tevreden."

Bas van Klaveren - Viteezy
7 mei 2021
viteezy.png
Jo Kho-Laveen

Kirby helpt ons al jaren bij het onderhoud van het kwaliteitssysteem en heeft ons al 4 keer door de certificering (BRC S&D) heen geholpen. Praktisch en helder advies met af en toe een beetje gezelligheid.

Dennis Smits - Bull Meat
8 maart 2021
Afbeelding1.jpg