top of page

Wie houdt er niet van simpel?

 

MaakKwaliteitSimpel is opgericht na de verkoop van mijn groothandel in levensmiddelen. Tijdens het werken kwam ik er al snel achter dat het veel tijd kost om een voedselveiligheidsplan/kwaliteitssysteem op te zetten en te onderhouden. Natuurlijk was ik het liefste bezig met verkopen, orders versturen en de medewerkers aansturen.

 

Voor mijn eigen gemak ben ik begonnen met het zo gebruiksvriendelijk en simpel mogelijk maken van het kwaliteitssysteem. Ik wilde niet onnodig veel documenten en vooral ook een handboek welke je in de praktijk kunt gebruiken. Met bijvoorbeeld checklists voor het opstellen van etiketten en voor het controleren van laboratorium uitslagen. Alles om lekker snel en efficiënt te kunnen werken.

 

Door mijn praktische werkervaring weet ik dat op de werkvloer niet altijd alles volgens het boekje kan gaan en dat het soms nodig is om met creatieve oplossingen te komen. Kan het niet rechtsom, dan gaan we linksom. Door mijn ervaring kan MaakKwaliteitSimpel je goed helpen bij het opzetten van een simpel en vooral praktisch en overzichtelijk kwaliteitssysteem.

Logo MaakKwaliteitSimpel favicon 3000px.png

Er is dus al ruim 20 jaar ervaring in huis binnen de levensmiddelensector, vanuit alle invalshoeken als medewerker, consultant en ondernemer. 

 

Vrouw relax.jpg
Simple op hout.png

Wat vinden klanten?

"Zeer professioneel en er wordt

heel goed mee gedacht in het

gehele proces. Goede en snelle

communicatie, denken

commercieel en ze hebben ons

enorm geholpen met ons

kwaliteitssysteem."

logo_laveen_plat_witkopie.jpg
Jo Kho - Laveen
8 maart 2021

"Het is ontzettend fijn werken met Kirby. Naast de snelle service is de communicatie erg prettig en duidelijk. Ons nieuwe kwaliteitssysteem zorgt er voor dat wij altijd de juiste informatie bij de hand hebben en up to date zijn met alle regelgeving. Al met al zijn wij zeer tevreden."

viteezy.png
Bas van Klaveren - Viteezy
7 mei 2021

"Kirby helpt ons al jaren bij het onderhoud van het kwaliteitssysteem en heeft ons al 4 keer door de certificering (BRC S&D) heen geholpen. Praktisch en helder advies met af en toe een beetje gezelligheid."

Afbeelding1.jpg
Dennis Smits - Bull Meat
8 maart 2021
bottom of page