Wat is

onze

missie?

Bedrijven helpen bij het borgen van kwaliteit en voedselveiligheid, zodat zij zich kunnen bezighouden met dat wat ze het liefste doen!

Onze missie is om kwaliteit heel overzichtelijk en gemakkelijk te maken voor ieder bedrijf! Het is namelijk geen raketkunde. Je moet alleen weten wat de regels zijn, waar je alle informatie kunt vinden en waar je bij jouw producten op moet letten. Wij maken dit graag helder, zodat je in staat bent om zelf de juiste stappen te nemen in de toekomst. Met of zonder ons.

Missie naar kwaliteit
Een simpel en praktisch handboek met zo min mogelijk poespas. Welke voor alle medewerkers gemakkelijk is te gebruiken en jou helpt bij het voldoen aan alle eisen.

Wat is

onze

visie?

Visie op kwaliteit

Onze visie is dat bedrijven op een laagdrempelige en gemakkelijke manier kunnen voldoen aan alle geldende wet- en regelgeving. Zo is de consument verzekerd van een goed en veilig product en kun jij je focussen op de kerntaken binnen jouw bedrijf.

Alles valt of staat met kwaliteit! Een goed product zorgt voor meer verkoop en geen klachten en laten we nu eerlijk zijn….. daar doen we het toch voor.