top of page
Wat heb jij nodig?
Logo MaakKwaliteitSimpel favicon 3000px.png

Ben je op zoek naar een voedselveiligheidsplan of een kwaliteitssysteem? Dan ben je aan het juiste adres!

We kunnen je helpen bij het opstarten, onderhouden en certificeren van je kwaliteitssysteem. Veel bedrijven hebben ook zelf de juiste mensen in huis om een kwaliteitssysteem op te zetten of te onderhouden. Ook hiervoor bieden wij een service. Je krijgt een concept handboek, een handleiding en alle informatie die je nodig hebt om het systeem geheel op maat te maken voor jouw bedrijf. Groot voordeel is dat de medewerkers hierdoor zeer betrokken raken, meteen kennis krijgen van het systeem en wie weet er nu beter hoe jouw bedrijf in elkaar steekt en hoe het gaat op de werkvloer dan de eigen medewerkers of natuurlijk jijzelf! Laatste voordeel is natuurlijk de kosten, dit kan al tegen een laagdrempelig bedrag. 

raket.jpg

Snelle Service

Heb je bezoek gehad van de autoriteit, binnenkort een audit of wil je gewoon snel je kwaliteitssysteem op orde hebben? Door ons eenvoudige concept zijn wij in staat om snelle service te bieden. Afhankelijk van de schaalgrootte van jouw bedrijf en de hoeveelheid werk die je zelf wilt verrichten, zal dit al binnen 1 of 2 weken mogelijk kunnen zijn.

Ontwerp zonder titel (2).jpg

Makkelijk bereikbaar

Je kunt ons bereiken via WhatsApp, mail of telefoon. Stuur ons vrijblijvend een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Vaak zitten wij bij een klant en kunnen wij even niet meteen reageren, maar dit doen wij uiteraard zodra het kan.

HACCP.jpg

Voedselveiligheidsplan

Het handboek ontvang je van ons digitaal. Wij vragen altijd om te werken op jouw eigen systeem, zodat de documenten ook echt jouw eigendom worden en blijven. Ben je niet zo handig met de computer of is het binnen de setting van jouw bedrijf gewoon fijn om nog een fysiek handboek te hebben. Dan zorgen wij dat deze er komt.

Man en vrouw lab.jpg

Certificering, audits en inspecties

We kunnen er samen met jou voor zorgen dat jouw bedrijf klaar is voor certificering. We hebben ruime ervaring in huis op het gebied van ISO9001, ISO22000 en/of FSSC22000, BRC en IFS. Daarnaast verzorgen wij proefaudits om ervoor te zorgen dat jij helemaal klaar bent voor de “echte” initiële audit van de certificerende instelling. Heb je een inspectie van de NVWA, ook daarbij kunnen we ondersteunen en eventueel helpen bij het oplossen van eventuele tekortkomingen.

Training.jpg

Trainingen

Wil je ervoor zorgen dat jij en jouw collega’s helemaal op de hoogte zijn van alle wet- en regelgeving op het gebied van jullie producten, dan kunnen we hiervoor een training verzorgen. Dit kan digitaal en wordt afgesloten met een toets. Eventueel kunnen we ook op locatie komen.

Toetsenbord easy (1).jpg

3 pakketten

Om het simpel te houden hebben wij 3 standaardpakketten opgesteld.

Wil je alleen een beetje ondersteuning en veel zelf doen? Kies dan voor 'Simpel'.

 

Wil je iets meer hulp en begeleiding en daarnaast ook gewoon de rest van het jaar ondersteuning. Dan hebben wij daar ook een pakket voor. 

 

Voor als je geen tijd hebt of liever veel hulp en uitleg krijgt bij het opstarten van jouw kwaliteitssysteem hebben we een 'op maat' pakket. 

bottom of page